Vier nieuwe diner ervaringen bij Oceania Cruises

Culinaire toprederij Oceania Cruises onthult vier nieuwe culinaire ervaringen voor gasten in Privée, de privé-eetgelegenheid aan boord van de veelgeprezen Marina en Riviera. De onthullingen komen als onderdeel van haar OceaniaNEXT programma.

“We zijn ‘s werelds toonaangevende culinaire cruisemaatschappij, dus we stoppen nooit met ontdekken, creëren en innoveren. Privée heeft in de loop der jaren een bijna legendarische status bereikt en is erg in trek bij onze gasten die voortdurend op zoek zijn naar niet alleen nieuwe, maar ook feestelijke eetervaringen om hun reizen te verrijken”, aldus Bob Binder, President & CEO van Oceania Cruises.

Privée biedt de meest exclusieve privédinerervaring op zee en kan worden gereserveerd voor een gezelschap van maximaal tien bevoorrechte gasten per avond. Weelderig gedecoreerd met grote witte leren zetels, een unieke, op maat gemaakte tafel door de beroemde architect Dakota Jackson, op Ferrari-rode vloerbedekking en verlicht door een gouden Venini-kroonluchter, verandert Privée elk aspect van dineren in een zintuiglijke ervaring.

Privée biedt gasten nu in totaal vijf sprankelende culinaire ervaringen om uit te kiezen: een nieuw degustatiemenu, wijnarrangement, Best of Oceania Cruises Menu, Best of Polo & Toscana Menu en een Executive Chef’s Menu met een speciaal samengestelde selectie van gastronomische gerechten van het culinaire team aan boord. Denk aan kreeft risotto of een zeebaarsfilet gebakken in een bladerdeegkorst, een brie de Meaux met notenkorst of een Wodka-Lime crème.

De komende maanden worden nog meer verbeteringen onthult, waarbij een ander onderdeel van de gastervaring wordt benadrukt.

Bekijk alle cruises van Oceania bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)