Cruisereiziger
Shows

Cirque Eloize wordt hoofdact op Sun Princess

Wanneer het volgende nieuwe cruiseschip van Princess Cruises, Sun Princess, in 2024 in de vaart komt, zullen er drie hoofdacts van de Canadese circusgroep Cirque Eloize te zien zijn. De spectaculaire voorstellingen zijn speciaal gecreëerd voor The Dome, een entertainmentlocatie van meerdere niveaus op het bovendek van de Sun Princess.

Aan boord van het schip zullen drie shows van 20 tot 30 minuten (Blue, Come Fly Away, en Artbeat) rouleren, met voorstellingen die onder andere bestaan uit diverse soorten (lucht)acrobatiek. De optredens zijn gratis en de ruimte in The Dome is beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

“The Dome is een transformerende ruimte die een prachtig uitzicht op de oceaan creëert en een ongekende setting biedt voor avant-garde spektakels die onze gasten absoluut zullen fascineren”, aldus Francois Leroux, Princess’ senior vice president of creative design and entertainment. “We zijn verheugd om deze samenwerking met Cirque Eloize tot leven te brengen met drie originele shows, speciaal gecreëerd voor deze innovatieve en spectaculaire ruimte op onze volgende generatie Sun Princess.”

De 4.300 passagiers tellende Sun Princess, die momenteel op de Fincantieri-werf in Italië wordt gebouwd, zal in februari 2024 debuteren met een volledig seizoen cruisen in de Middellandse Zee, gevolgd door Caribische afvaarten vanuit Fort Lauderdale. Het wordt het grootste schip in de Princess vloot en het eerste met een rond theater, een drie verdiepingen tellende eetzaal en het grootste casino ooit.

Cruises van Princess Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger