Cruisereiziger
Wereldcruise

AIDA Cruises start verkoop Wereldcruise 2025-2026

AIDA Cruises heeft officieel de verkoop gestart van haar 2025-2026 Wereldcruise aan boord van de AIDAdiva die plaatsvindt van 10 november 2025 tot 18 maart 2026.

Het 128-daagse avontuur wordt de langste reis rond de wereld in de geschiedenis van het Duitse bedrijf met 53 havens die worden aangedaan. De wereldreis vertrekt vanuit Hamburg en brengt passagiers naar vier continenten en 28 landen. De oost- en westkust van de Verenigde Staten en Japan staan voor de eerste keer op het reisprogramma van een wereldcruise van AIDA. Daarnaast wordt oudejaarsavond gevierd op Hawaï.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Andere hoogtepunten zijn een bezoek aan New York en een doorvaart door het Panamakanaal. De AIDAdiva maakt ook haar debuut in San Francisco en passeert de Golden Gate Bridge op weg naar de haven. Onderweg naar Singapore vaart het schip naar de stranden van Hawaï, waar passagiers oudejaarsavond in Honolulu zullen doorbrengen.

In het laatste deel van de cruise gaat AIDAdiva van Singapore naar bestemmingen in de Indische Oceaan, waaronder een nieuwe aanloophaven in Hambantota, Sri Lanka. Na een verkenning van Mumbai gaat de reis verder door de Arabische Zee en Jordanië. Passagiers bezoeken Alexandrië, Egypte, gevolgd door een verkenning van de Middellandse Zee met stops in Malta en Lissabon.

Passagiers kunnen niet alleen spectaculaire bestemmingen verwachten. Ze kunnen zich ook verheugen op een opgefriste AIDAdiva die in het voorjaar van 2025 volledig zal worden gerenoveerd om nog meer voorzieningen, service en comfort aan te bieden.

De wereldcruise 2025/2026 is vanaf heden beschikbaar vanaf 17.495 euro per persoon.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!