Cruisereiziger
Bestemmingen

Cunard lanceert nieuwe reizen van 2025 tot 2027

Cunard heeft nieuwe cruises aangekondigd die varen van september 2025 tot januari 2027 aan boord van haar vier Queens. Met meer dan 300 nieuwe reizen zullen de schepen van Cunard 184 bestemmingen wereldwijd bezoeken, waaronder 70 landen en 108 UNESCO werelderfgoedlocaties. Het nieuwe programma omvat ook 37 overnachtingen in havens een 66 late vertrekken. Daarnaast staan er 5 ‘maiden calls’ gepland in Kona, Hawaï; Roatan, Honduras; Dakar, Senegal; Miami, Florida en Molde, Noorwegen.

De Queen Anne en Queen Mary 2 zullen vanaf januari 2026 gelijktijdig wereldreizen maken en steden als New York, Buenos Aires, Dubai en Melbourne aandoen.

De Queen Elizabeth zal 33 Caribische reizen aanbieden die rondreizen vanuit Miami en eilanden als San Juan, Puerto Rico, Montego Bay, Jamaica, Georgetown, Grand Cayman, Roatan, Honduras en Tortola, Antigua, Barbados en St Lucia aandoen.

boek je vakantie bij de ANWB

Katie McAlister, president van Cunard, zei: “We zijn ongelooflijk enthousiast om zowel Queen Anne als Queen Mary 2 volledige wereldreizen te laten aanbieden in 2026. We zijn blij dat onze gasten voor de allereerste keer de mogelijkheid zullen hebben om door het Panamakanaal te varen op Queen Mary 2”.

“Queen Elizabeth zal ook een nieuw programma naar het Caribisch gebied aanbieden, met een retourvlucht vanuit Miami, waardoor gasten meer mogelijkheden krijgen om zich in deze tropische regio te verdiepen terwijl ze de ongeëvenaarde luxe ervaren van het cruisen aan boord van een Cunard schip.”

Hoogtepunten van het nieuwe programma van Cunard zijn:

  • De wereldreis van 109 nachten aan boord van de Queen Anne, met vertrek op 11 januari 2026;
  • De trans-Atlantische oversteek van zeven nachten naar het oosten op de Queen Mary 2, vertrek vanuit New York op 13 september 2026;
  • De reis van 14 nachten naar Italië, Frankrijk en Spanje aan boord van de Queen Victoria, met vertrek op 15 juni 2026;
  • De 21-nachten ‘Caribbean Celebration’ cruise aan boord van de Queen Elizabeth, met vertrek op 18 december 2025.
Interesse in cruisen met Cunard? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Captain Cruise 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!