Eurodam decor voor oefening speciale eenheid Belgische politie

Eurodam
Eurodam

Zondag was er een bijzonder schouwspel voor de cruisepassagiers van de Eurodam die tijdens een bezoek aan Zeebrugge een excursie naar Brugge oversloegen. Het cruiseschip van de Holland America Line was het decor van een bijzondere anti-terreuroefening van een speciale eenheid van de Belgische Federale Politie. In zwarte outfits werd het cruiseschip zowel van de grond als door de lucht (vanuit een helikopter) geënterd. Tevens werd er abgeseild vanaf het bovenste dek. De Eurodam vertrok om 17:00 uur weer vanuit Zeebrugge naar Kopenhagen.

Foto’s van de oefening vind je op de websites van Petje.be  en Cruiseschepen in Zeebrugge o.a. via de volgende link.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​