Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Eurodam decor voor oefening speciale eenheid Belgische politie

Eurodam
Eurodam

Zondag was er een bijzonder schouwspel voor de cruisepassagiers van de Eurodam die tijdens een bezoek aan Zeebrugge een excursie naar Brugge oversloegen. Het cruiseschip van de Holland America Line was het decor van een bijzondere anti-terreuroefening van een speciale eenheid van de Belgische Federale Politie. In zwarte outfits werd het cruiseschip zowel van de grond als door de lucht (vanuit een helikopter) geënterd. Tevens werd er abgeseild vanaf het bovenste dek. De Eurodam vertrok om 17:00 uur weer vanuit Zeebrugge naar Kopenhagen.

Foto’s van de oefening vind je op de websites van Petje.be  en Cruiseschepen in Zeebrugge o.a. via de volgende link.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!