Winnaar T-shirt Norwegian Breakaway

De laatste festiviteiten van de inauguratie van de Norwegian Breakaway zijn achter de rug en als afsluiting geeft Cruisereiziger een t-shirt (maat L) weg van de Norwegian Breakaway. Dit t-shirt is exclusief te koop op het schip zelf en is dus uniek. Onder alle deelnemers die een mail stuurden is een gelukkige prijswinnaar getrokken.

Winnaar

Het t-shirt is gewonnen door Esther den Hartog! Van harte gefeliciteerd met de prijs.

We willen uiteraard iedereen bedanken voor deelname aan de prijsvraag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.