Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Louis Coral gaat verder als Louis Rhea

Louis Coral

Vanaf 2014 gaat de Louis Coral van Louis Cruises verder onder de naam Louis Rhea. De cruisemaatschappij gaat met deze naamswijziging verder in het omdopen van schepen naar Griekse namen. Ook de voormalige Thomson Destiny heeft vorig jaar de andere naam Louis Olympia gekregen. Dit schip werd voorheen gecharterd aan Thomson Cruises en kwam in 2012 weer terug in de vloot bij Louis Cruises.

Louis Cruises wil met de nieuwe namen de Griekse roots benadrukken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)