Louis Coral gaat verder als Louis Rhea

Louis Coral

Vanaf 2014 gaat de Louis Coral van Louis Cruises verder onder de naam Louis Rhea. De cruisemaatschappij gaat met deze naamswijziging verder in het omdopen van schepen naar Griekse namen. Ook de voormalige Thomson Destiny heeft vorig jaar de andere naam Louis Olympia gekregen. Dit schip werd voorheen gecharterd aan Thomson Cruises en kwam in 2012 weer terug in de vloot bij Louis Cruises.

Louis Cruises wil met de nieuwe namen de Griekse roots benadrukken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.