Cruisereiziger
Bouw

Eerste stuk staal gesneden voor Carnival Vista

Foto: Carnival Cruise Lines

Op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone, Italie is deze week het eerste stuk staal gesneden van het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Lines, de Carnival Vista. Het betekende de officiele start van de bouw van het 25e schip van de Amerikaanse rederij. Oplevering staat gepland in de lente van 2016. De Carnival Vista (135.000 brutoton) zal plaats gaan bieden aan 4.000 passagiers. Het zal diverse Fun Ship 2.0 productverbeteringen en enkele innovaties bevatten. Deze zullen, net als de thuishaven en routes, op een later moment bekend worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!