Oriana eerder terug naar Engeland door technische problemen

Oriana (Foto: P&O Cruises)

Vanwege technische problemen zal de Oriana van P&O Cruises 3 dagen eerder dan gepland terugkeren naar haar thuisbasis Southampton. De Britse rederij ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege technische problemen op het cruiseschip. De Oriana is, sinds vorige week zaterdag, bezig aan een 15-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Het technische mankement zorgt niet voor gevaarlijke situaties, maar heeft wel impact op de snelheid van het schip.

Zodra de Oriana terugkeert in Southampton zullen de reparaties worden uitgevoerd. Cruisepassagiers mogen conform planning tot 1 maart aan boord blijven. Zij krijgen daarnaast de keuze uit een tegoedbon van 100% korting op een nieuwe cruise van de Oriana in 2014 of 2015 of 40% teruggave van hun huidige cruisesom. Vooralsnog zal de volgende cruise van de Oriana gewoon op 1 maart vertrekken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.