Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Norwegian Cruise Line vergroot aantal eenpersoons hutten op Norwegian Escape

Norwegian Escape - Deluxe owner suite
Norwegian Escape – Deluxe owner suite

Norwegian Cruise Line heeft vandaag de inrichting van de hutten bekendgemaakt van de Norwegian Escape. Het schip (163.000 brutoton) zal maar liefst 4200 passagiers mee kunnen nemen. In oktober van 2015 wordt het schip verwacht. Grootste verschil met de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway wordt een vergroting van The Haven en het aantal eenpersoonshutten.

De solocabines, de hutten voor 1 peroon, zullen vermeerderd worden. Van 59 op de Getaway naar 82 op de Escape. Daarbij hoort ook weer de eigen Lounge waar iedereen elkaar kan ontmoeten en een drankje drinken.

Het The Haven complex dat uit suites bestaat met daarbij een exclusief zwembad, zonnedek, lounge, restaurant en conciërge-service, wordt ook vergroot. In plaats van 42 zullen 55 suites gecreëerd worden, waarvan 22 penthouses, 25 suites met twee slaapkamers, vier owner’s suites en een nog grotere deluxe owner suite.

Vrijwel alle andere hutten die op de Getaway en Breakaway te vinden waren, worden ook op de Escape aangeboden. Hetzij met een iets andere kleurstelling.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger