Met Star Flyer naar zeilrace ‘Les Voiles de Saint-Tropez’

Sunset in the Ko Adang areaVan 27 september tot 5 oktober 2014 verzamelen in Zuid-Frankrijk de mooiste zeilschepen van de wereld zich voor de zeilrace ‘Les Voiles de Saint-Tropez’. Zeilliefhebbers hebben de mogelijkheid om de zeilschepen van dichtbij te bewonderen, want tijdens een achtdaagse zeilcruise van Star Clippers gaat de Star Flyer ook voor anker in de havenstad Saint-Tropez in deze periode. Een zomer lang biedt Star Clippers een grote diversiteit aan cruises om het Middellandse Zeegebied te verkennen, maar één cruise springt meteen in het oog. Op 27 september 2014 vertrekt de Star Flyer vanuit Monte Carlo (Monaco) voor een achtdaagse reis langs de mooiste plekken van de Midellandse Zee, richting Corsica, de Italiaanse kust én Saint-Tropez. Op 2 en 3 oktober gaat de viermaster voor anker in deze prestigieuze havenstad, waar op hetzelfde moment de mooiste zeilschepen uit alle hoeken van de wereld zich aan het zeilpubliek presenteren. Dat is ook de reden dat deze cruise ‘Les Voiles de Saint-Tropez’ wordt genoemd.‘Les Voiles de Saint-Tropez’ is een van de mooiste botenshows: een verzameling van nieuwe en oude hightech zeilboten in de beroemde baai van Saint-Tropez.

Meer informatie en prijzen over de zeilcruise Les Voiles de St. Tropez kunt u vinden op de website van Star Clippers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!