Cruisereiziger
Reisverslag

Fotoverslag Cruise op Nautica – dag 10 & 11 St. Tropez en Marseille

Cruisereiziger cruist 10 dagen met de vernieuwde Nautica van Oceania Cruises vanuit Civitavecchia naar Marseille met stops in Sorrento, Amalfi, Olbia, Livorno, Portofino, Antibes (Cannes), Barcelona, Port Vendres en Saint Tropez.

130 Nautica St.Tropez
De een na laatste bestemming van onze cruise verschijnt als we de gordijnen open doen. St. Tropez wacht op ons terwijl we in een tenderbootje er op af varen. Vandaag blijven we tot tien uur ‘s avonds op deze chique bestemming. Dat moet wel genoeg zijn 🙂

133 Nautica St.TropezHet is een drukte van belang op deze zondag in de haven. De mooiste jachten zijn aangemeerd en iedereen loopt er op z’n mooist bij. 131 Nautica St.TropezEr is een zeilwedstrijd vandaag waardoor er wat kraampjes met zeilbenodigdheden staan, naast de vele kunstenaars met hun schilderijen.

132 Nautica St.Tropez
St.Tropez staat bekend om de luxe winkels en we verwonderen ons over de mooie winkelpanden.

136 Nautica St.TropezIn de avond maken we ons op voor het diner en overheerlijk dessert. Het blijft moeilijk om een keuze te maken voor het dessert! Daarna moeten we aan de slag met onze bagage. De koffers moeten om tien uur op de gang staan en daarvoor moeten we nog even aan de slag. Met de gebruikelijke moeite lukt het om alles erin te krijgen.

Nautica Marseille
De volgende morgen zijn we in Marseille en we doen op ons gemak. Iets voor acht uur verlaten we de hut en tot negen uur kunnen we ontbijten en van het schip af gaan. Omdat we geen rekening hoeven te houden met vluchten en transfers (we gaan met de trein terug naar Nederland), mogen we op eigen gelegenheid van het schip af. Wat een gemak en rust. We nemen met weemoed afscheid van dit prachtige schip, de liefdevolle bemanning en hun uitstekende service. Dit is wat je noemt een echte verwen-cruise geweest!

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Fotoverslag Cruise op Nautica – dag 10 & 11 St. Tropez en Marseille

  • Dit was wel een verwen cruise zoals jullie al schreven, maar wat hebben jullie veel gezien en genoten, Welkom thuis gr Aad

  • Dankjewel Aad! Nog een paar dagen aftellen voor jouw cruise, veel plezier!

Reacties zijn gesloten.