Cruisereiziger
Eten en drinkenRenovatieRestaurant

Nieuwe renovaties gepland voor vloot Norwegian Cruise Line

O’Sheehans

Norwegian Cruise Line heeft laten weten dat het meer dan 250 miljoen dollar gaat investeren in ‘Norwegian Next’, een programma om de komende twee jaar verbeteringen door te voeren in haar gehele vloot. Het betreft o.a. aanpassingen in de eetgelegenheden, entertainment, technologie, nieuwe bestemmingen en duurzaamheid. In 2015 worden o.a. de Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Sky en Norwegian Spirit onder handen genomen, ondanks dat enkelen pas recent gerenoveerd zijn.

Met de introductie van nieuwe eet- en wijnmenu’s in de hoofdrestaurants en Garden Cafes (buffetrestaurant), die meer variatie en keus bieden, nieuwe eet- en drinkgelegenheden zoals O’Sheehans Bar & Grill (gratis restaurant), Sugarcane Mojito Bar en de zoetigheden van Carlo’s Bake Shop willen de bedenkers van het Freestyle Dining concept het succes van deze faciliteiten op haar nieuwe cruiseschepen, Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway, doorvoeren op al haar schepen.

Ook op entertainmentgebied zullen er diverse nieuwe activiteiten worden geïntroduceerd. Dit hangt per schip en per route af. Een deel daarvan zijn afkomstig van de nieuwe schepen, zoals de H2GLOW Party, die wel in de gehele vloot wordt doorgevoerd. Daarnaast zullen op de vijf schepen die exlusieve Nickelodeon entertainment brengen meer interactieve mogelijkheden geboden gaan worden met karakters als SpongeBob en Squarepants.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger