Video: STX Finland overhandigt Mein Schiff 3 aan TUI Cruises

Op donderdag 22 mei heeft in Turku de officiële overhandiging plaatsgevonden van Mein Schiff 3 door de bouwer STX Finland aan haar opdrachtgever TUI Cruises. Richard J. Vogel, CEO van TUI Cruises, en Jari Antilla, plaatsvervangend CEO van STX Finland, waren bij de ceremonie aanwezig om de noodzakelijke papieren te ondertekenen. Daarmee is een belangrijke stap gezet naar het in de vaart nemen van het nieuwe cruiseschip. Over 2 weken, op donderdag 12 juni, volgt het sluitstuk als de doop plaatsvindt in Hamburg.

In onderstaande video zijn beelden te zien van de overhandiging van Mein Schiff 3.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​