Video: STX Finland overhandigt Mein Schiff 3 aan TUI Cruises

Op donderdag 22 mei heeft in Turku de officiële overhandiging plaatsgevonden van Mein Schiff 3 door de bouwer STX Finland aan haar opdrachtgever TUI Cruises. Richard J. Vogel, CEO van TUI Cruises, en Jari Antilla, plaatsvervangend CEO van STX Finland, waren bij de ceremonie aanwezig om de noodzakelijke papieren te ondertekenen. Daarmee is een belangrijke stap gezet naar het in de vaart nemen van het nieuwe cruiseschip. Over 2 weken, op donderdag 12 juni, volgt het sluitstuk als de doop plaatsvindt in Hamburg.

In onderstaande video zijn beelden te zien van de overhandiging van Mein Schiff 3.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.