Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruiseliefhebbers gezocht voor het Cruise event in Amsterdam

logo-cruise-event-Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 vindt de tweede editie van het Cruise event in Amsterdam plaats. Plaats van handeling is de PTA, de cruiseterminal in Amsterdam. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle cruise-mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel je droomcruise samen, en boek eventueel direct je cruisereis. Tijdens de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar ook op kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wil maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event.

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je  50% korting. Je betaalt dan €5,00 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk. Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Oproep

Ook Cruisereiziger zal op het Cruise event in Amsterdam van de partij zijn om haar passie over het cruisen te delen met alle bezoekers. Wij zijn daarom op zoek naar mede-cruiseliefhebbers die op dit event met ons, door middel van een kort interview, willen spreken over hun liefde voor het cruisen. Wat is er immers, buiten natuurlijk het cruisen zelf, mooier dan het praten over cruisen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cruisereiziger.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger