Eemstocht van Quantum of the Seas uitgesteld

Vanwege verwachte sterke wind wordt de Eemstocht van de Quantum of the Seas uitgesteld. Er is nog geen nieuw precies tijdschema voorhanden, wel duurt het minstens tot maandagavond totdat de Eemstocht gaat plaatsvinden. De tocht is erg weer en watergetij afhankelijk. Ook betekent dit dat het schip pas op z’n vroegst dinsdag in het Nederlandse Eemshaven wordt verwacht. Vanaf de Eemshaven word een korte testvaart gemaakt waarna het schip naar Bremerhaven gaat. Vanaf daar worden op een later tijdstip de technische en nautische testen op de Noordzee voltrokken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Eemstocht van Quantum of the Seas uitgesteld

  • 22 september 2014 om 12:30
    Permalink

    NIEUWS: Meyer Werft maakt net bekend dat er vandaag om 14.30 uur gestart gaat worden met het overbrengen van de Quantum of the Seas naar de Eemshaven.

  • 22 september 2014 om 12:34
    Permalink

    Top! dankjewel voor je berichtje!

Reacties zijn gesloten.