Cruisereiziger
BouwEemstocht

Eemstocht van Quantum of the Seas uitgesteld

Vanwege verwachte sterke wind wordt de Eemstocht van de Quantum of the Seas uitgesteld. Er is nog geen nieuw precies tijdschema voorhanden, wel duurt het minstens tot maandagavond totdat de Eemstocht gaat plaatsvinden. De tocht is erg weer en watergetij afhankelijk. Ook betekent dit dat het schip pas op z’n vroegst dinsdag in het Nederlandse Eemshaven wordt verwacht. Vanaf de Eemshaven word een korte testvaart gemaakt waarna het schip naar Bremerhaven gaat. Vanaf daar worden op een later tijdstip de technische en nautische testen op de Noordzee voltrokken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Eemstocht van Quantum of the Seas uitgesteld

  • NIEUWS: Meyer Werft maakt net bekend dat er vandaag om 14.30 uur gestart gaat worden met het overbrengen van de Quantum of the Seas naar de Eemshaven.

  • Top! dankjewel voor je berichtje!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger