Optie TUI Cruises bij Meyer Turku voor 2 cruiseschepen

Mein Schiff 3 (foto:  TUI Cruises)
Mein Schiff 3 (foto: TUI Cruises)

De werf Meyer Turku en TUI Cruises zijn het eens geworden over opties op de bouw van twee nieuwe cruiseschepen met oplevering in 2018 en 2019. Deze opties zijn aanvullend op de definitieve overeenkomst tussen beide partijen voor de realisatie van 2 nieuwe cruiseschepen in 2016 en 2017. Dit zijn zusterschepen van Mein Schiff 3 en Mein Schiff 4. Mein Schiff 3 is in mei van dit jaar opgeleverd in Finland. Mein Schiff 4 volgt in mei 2015. Door de nieuwe orders zal de vloot van TUI Cruises in 2019 bestaan uit 8 schepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.