Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Quantum of the Seas met flinke vertraging aangekomen in Eemshaven

Quantum2
Foto: Royal Caribbean

De Quantum of the Seas is dinsdagmiddag met flinke vertraging in Nederland aangekomen. Het betekende het einde van de eemstocht van het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International vanuit het Duitse Papenburg, die maandagmiddag om 14:30 uur begon. Het is nog niet bekend wat exact de oorzaak was van de vertraging. Het schip bleef in eerste instantie liggen voor de Eemshaven en voerde daar enkele testen uit. Vervolgens meerde het in de nacht aan. De verwachting is dat het nog enkele korte zeetesten zal uitvoeren voordat het vertrekt naar Bremerhaven waar het enkele dagen zal verblijven. Later zijn de langdurige zeetesten gepland.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Quantum of the Seas met flinke vertraging aangekomen in Eemshaven

  • Het schip heeft nu al 1 1/2 vertraging. Is het punt van 18.15 uur nog niet voorbij. Het gaat extreem langzaam.

  • Passeert nu zijn eerste punt: Planning 18.15 uur, is nu 21.20 uur (vertraging 3.05 uur).

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger