Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenReparaties & Werfbezoek

Volg LIVE aankomst en vertrek van Oasis of the Seas

9OasisDinsdag meert de Oasis of the Seas voor de tweede maal aan bij de kade van de Cruiseterminal van Rotterdam. De verwachte aankomsttijd is 07.30 uur. Het vrijwel grootste passagiersschip ter wereld keert dan terug van een dokbeurt bij Keppel Verolme. Daar verlaat het schip om 05.00 uur het 405 meter grote mammoetdok in de 2e Werkhaven nadat ze daar twee weken geleden op 30 september naar toe voer. De Oasis of the Seas blijft tot 17:00 uur aan de Wilhelminakade liggen. Dan vertrekt ze met veel passagiers naar Southampton. Het schip keert in de monding van de Waalhaven. Vervolgens passeert het schip Schiedam om 18.15 uur, Vlaardingen om 18.30 uur, Maassluis om 19.15 uur en Hoek van Holland om 19.45 uur. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Volg LIVE de aankomst en vertrek van de Oasis of the Seas in Rotterdam via onderstaande websites, webcams en live tweets van @CruiseReiziger.

Sta jij langs de route om de Oasis of the Seas te zien? Tweet dan jouw foto’s met @CruiseReiziger.


Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger