Silver Galapagos vernieuwd uit Panamees droogdok

SilverSuiteSilverGalapagosSilversea’s kleine all suite expeditieschip Silver Galapagos is teruggekeerd uit een droogdok tijdens de maand september in Panama. Alle suites, gangen en de Explorer Lounge zijn compleet vernieuwd. De kleuren blauw en beige zijn gebruikt voor het interieur. Ook op de recent gerenoveerde Silver Discoverer die afgelopen jaar bij de vloot is gekomen, is dit kleurenpalet gebruikt.

Vorig jaar kreeg de Silver Galapagos (100 gasten) al een gedeeltelijke vernieuwing. Toen werden nieuwe badkamers met marmer geplaatst, een nieuwe fitness, massage kamer, beauty salon, whirlpool en het buitenrestaurant The Grill. Het expeditieschip maakt 1 weekse cruises naar de Galapagos Eilanden, een westelijke of noord-centrale route. Tijdens deze cruises zijn excursies, die geleid worden door een expeditieteam bij de prijs inbegrepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)