Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruise Event in 2015 ook in Brussel

cruise event2

Update januari 2015: De beurs in Brussel gaat helaas niet meer door. De editie van Antwerpen vindt wél plaats in het najaar.

Naar aanleiding van de succesvolle eerste Belgische editie van het Cruise Event in Antwerpen in september van dit jaar heeft organisator ANNONU events besloten om in 2015 ook een (voorjaars)editie voor Brussel te organiseren. Het event zal op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015 plaatsvinden op de locatie Tour&Taxis te Brussel. De openingstijden van beide dagen zijn van 10:00-17:00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Bij voorregistratie via de website van het Cruise Event krijg je 50% korting en betaal je dus aan de kassa op het event slechts 5 euro. Kinderen tot 17 jaar hebben gratis toegang. Voor voorregistratie en/of meer informatie kan je terecht op www.cruise-event.be.

In 2015 zal het Cruise Event ook weer in Antwerpen plaatsvinden. De (najaars)editie wordt op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015 gehouden in de Waagnatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)