Cruisereiziger
BenoemingenCruisemaatschappij

Nieuwe senior directeur voor NCL, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises

francisrileyDe aankoop van Prestige Cruises International Inc, met daarin de rederijen Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, door Norwegian Cruise Line Holding Ltd is voltooid. Een nieuw naam in de holding wordt Francis Riley. In zijn rol als Senior Vice President krijgt hij de verantwoordelijkheid voor business development, marketing en alle zaken aangaande passagiers. Hij zal rapporteren aan de hoogste man van de Norwegian Hodling, Andy Stuart, de Executive Vice President.

De vloot van Norwegian Cruise Line Holding bestaat uit de familieschepen van Norwegian Cruise Line waarin het freestyle cruisen centraal staat, de 5 upper-premium schepen van Oceania Cruises en de 3 ultraluxe schepen van Regent Seven Seas Cruises waarbij alles inclusief is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger