Nieuwe senior directeur voor NCL, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises

francisrileyDe aankoop van Prestige Cruises International Inc, met daarin de rederijen Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, door Norwegian Cruise Line Holding Ltd is voltooid. Een nieuw naam in de holding wordt Francis Riley. In zijn rol als Senior Vice President krijgt hij de verantwoordelijkheid voor business development, marketing en alle zaken aangaande passagiers. Hij zal rapporteren aan de hoogste man van de Norwegian Hodling, Andy Stuart, de Executive Vice President.

De vloot van Norwegian Cruise Line Holding bestaat uit de familieschepen van Norwegian Cruise Line waarin het freestyle cruisen centraal staat, de 5 upper-premium schepen van Oceania Cruises en de 3 ultraluxe schepen van Regent Seven Seas Cruises waarbij alles inclusief is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.