Overname Prestige Cruises door Norwegian Cruise Line rond

NCLLOGO4CvertBIHet was al eerder aangekondigd, maar vanaf heden is het ook definitief. Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft de overname bekendgemaakt van Prestige Cruises International Inc., de moedermaatschappij van Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, in contanten en aandelen voor een totale transactiewaarde van 3.025 miljard dollar inclusief schuldovername. Met deze overname heeft Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. een portfolio van merken die alle marktsegmenten in de cruise-industrie omvat.

‘We verleggen onze focus nu van de planning voor een succesvolle integratie van deze organisaties naar de uitvoeringsfase, met een organisatiestructuur die het mogelijk maakt om belangrijke synergieën te realiseren met behoud van de integriteit van de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, die elk een succes zijn in hun respectievelijk segment’, aldus Kevin Sheehan, President en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., in reactie op de afronding van de overname.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​