Cruisereiziger
Verkoop/koop

Overname Prestige Cruises door Norwegian Cruise Line rond

NCLLOGO4CvertBIHet was al eerder aangekondigd, maar vanaf heden is het ook definitief. Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft de overname bekendgemaakt van Prestige Cruises International Inc., de moedermaatschappij van Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, in contanten en aandelen voor een totale transactiewaarde van 3.025 miljard dollar inclusief schuldovername. Met deze overname heeft Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. een portfolio van merken die alle marktsegmenten in de cruise-industrie omvat.

‘We verleggen onze focus nu van de planning voor een succesvolle integratie van deze organisaties naar de uitvoeringsfase, met een organisatiestructuur die het mogelijk maakt om belangrijke synergieën te realiseren met behoud van de integriteit van de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, die elk een succes zijn in hun respectievelijk segment’, aldus Kevin Sheehan, President en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., in reactie op de afronding van de overname.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger