Nieuwe citytrip pakketten bij Celebrity Cruises

celebrity CruisesCelebrity Cruises gaat vanaf nu kant en klare citytrip pakketten aanbieden voorafgaand aan een Celebrity Cruise. Met de City Stay Vacation Packages kunnen in 14 grote wereldsteden gasten de mooiste plekken ontdekken in Amsterdam, Athene, Barcelona, Ft. Lauderdale, Hongkong, Istanbul, London, Miami, Rome, San Juan, Seattle, Singapore, Sydney und Venetië. Die nieuwe pakketten bieden veel inclusief:

  • Drie overnachtingen in een viersterren hotel inclusief ontbijt
  • Transfer van (en naar) de luchthaven naar het hotel en naar het schip.
  • Een eendaagse excursie/rondleiding in de stad inclusief lunch
  • Een avondexcursie met afscheidsdiner
  • Een aparte Celebrity Cruises-desk in het hotel voor persoonlijke service
  • Tijdens de cruise: een “Classic”-drankpakket voor twee personen inclusief wijn en sterkte drank
  • Een alcoholvrij drankpakket en een internetpakket (40 minuten) voor medereizenden of vrienden in dezelfde hut

Voorbeelden zijn: 15-daagse reis met verblijf in Rome en cruise in de oostelijke Middellandse Zee met stops in Santorini, Kusadasi, Istanbul (2 dagen), Mykonos, Athene, Napels, Civitavecchia vanaf 2999 euro met vertrek op 27 april 2015 (binnenhut). of een 11 daagse reis met verblijf en vertrek vanuit Seattle naar bestemmingen in Alaska zoals de Sawyer Gletsjer, Ketchikan, Juneau, Skagway, Inside Passage en Victoria vanaf 2189 euro met vertrek op 15 mei 2015. Meer informatie op: www.celebritycruises.com/htmlpage/celebrity-city-stays

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.