Cruisereiziger
Sport

Holland America Line haalt 4,3 miljoen dollar op voor kankerbestrijding

On Deck for A CauseTer ere van Wereldkankerdag heeft Holland America Line bekendgemaakt dat tot op heden, met dank aan haar passagiers en bemanningsleden van de rederij, er meer dan 4,3 miljoen dollar is opgehaald voor kankeronderzoek door middel van het ‘On Deck for a Cause’ programma. Momenteel komen de opbrengsten ten goede aan zes internationale organisaties die zich inzetten tegen kanker in Nederland (KWF Kankerbestrijding), Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland en Verenigde Staten.

‘On Deck for a Cause’ nodigt gasten tijdens een zeedag op een cruise uit om deel te nemen aan een niet competitieve 5km sponsorloop aan boord van één van de 15 Holland America Line schepen. Daarbij wordt een bijdrage gevraagd van 20 dollar aan de Holland America Line Foundation. Deelnemers ontvangen o.a. een ‘On Deck for a Cause’ t-shirt, een armbandje en een receptie na de loop. In 2015 zullen over de gehele vloot meer dan 500 sponsorlopen worden gehouden in alle gedeeltes van de wereld.

‘Iets teruggeven is onderdeel van onze bedrijfscultuur bij Holland America Line en via ‘On Deck for a Cause’ komen onze gasten en bemanningsleden samen om een bijdrage te leveren aan een belangrijk doel die ons allemaal raakt. Dat we de 4,3 miljoen dollar zijn gepasseerd is een enorme mijlpaal voor ons programma en met sponsorlopen tijdens elke cruise in 2015 kijken we er naar uit om nog meer geld in te zamelen om te helpen bij de bestrijding van kanker’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger