Kennismaking met luxe suites Seven Seas Explorer

Regent Seven Seas Cruises heeft meer informatie naar buiten gebracht over de 10 verschillende categorieën suites die beschikbaar zullen zijn op haar nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer, die in de zomer van 2016 in de vaart komt. Op het ‘meest luxueuze schip dat ooit is gebouwd’ bevinden zich in totaal 375 ruime suites met de grootste veranda’s in de cruise-industrie, kingsize bedden en grote badkamers. Het varieert van de veranda suites (28,5 vierkante meter) tot aan de Regent suite (360 vierkante meter).

De zogenaamde 85 top-tier suites omvatten The Master, Grand, Explorer, Seven Seas en Penthouse suites. Naast de voorzieningen die momenteel bij Regent Seven Seas Cruises al zijn inbegrepen hebben gasten die deze suites boeken voor het inaugurele seizoen in de Middellandse Zee recht op gratis business-class tijdens hun vlucht, een verblijf van 1 nacht voorafgaand aan de cruise in een 5-sterren hotel, onbeperkt toegang tot internet en een persoonlijke butler service.

Naast bovenstaande suites kunnen cruisereizigers ook kiezen uit de meer gangbare conciërge, superior en veranda suites. De categorie met de meerderheid van de accommodaties is de concierge suite met 140 stuks. Gasten in deze suites hebben recht op een verblijf van 1 nacht voorafgaand aan de cruise in een luxe hotel, een gratis internetpakket en voorrang bij het boeken van o.a. excursies. De diverse suites voor de maiden voyage en het inaugurele seizoen van de Seven Seas Explorer zijn vanaf woensdag 4 februari voor iedereen te reserveren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.