MS Koningsdam wordt op 20 mei 2016 gedoopt in Rotterdam

ms koningsdam
MS Koningsdam

Holland America Line heeft vrijdag bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip het MS Koningsdam gedoopt zal worden in Rotterdam. Een speciale doopceremonie zal plaatsvinden tijdens de doopcruise van het schip (2.650 passagiers), de 13-daagse cruise vanuit Civitavecchia (Italië) naar Amsterdam met vertrek op 9 mei 2016. Daarvoor zal het op 19/20 mei 2016 een stop maken in Rotterdam. Er is een overnachting in Rotterdam en daarna gaat het naar haar tijdelijke thuishaven Amsterdam met vuurwerk en festiviteiten.

Volgens het routeschema van de doopcruise arriveert het MS Koningsdam op donderdag 19 mei 2016 om 14:00 uur ’s middags in de haven van Rotterdam. Na de doopceremonie de volgende dag (20 mei) zet het om 20:30 uur koers naar Amsterdam. Het nieuwe vlaggeschip van Holland America Line wordt de volgende dag om 07:00 uur verwacht in de hoofdstad. Na een overnachting vertrekt het daar op 22 mei om 19:00 uur naar de Noorse Fjorden.

Update 18/4: Het MS Koningsdam zal worden gedoopt door Koningin Maxima. Klik hier voor meer informatie.

Boek je MS Koningsdam cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.