Holland America Line opent verkoop zomercruises 2016 met ms Koningsdam

E6M13S
Doopcruise MS Koningsdam

Vanaf maandag 9 februari 2015 zijn de Europese cruises, aan boord van het ms Koningsdam, voor de zomer van 2016 boekbaar. Ook de doopcruise van het schip, de 13-daagse cruise vanuit Civitavecchia (Italië) naar Amsterdam met vertrek op 9 mei 2016, is vanaf 9 februari boekbaar. Boekingen voor de eerste vaart van het ms Koningsdam door het Middellandse zeegebied zijn afgelopen december geopend en zijn erg populair.

“We zijn erg verheugd het boekingsseizoen voor de zomer van 2016 met het ms Koningsdam te openen en in het bijzonder blij met het feit dat we de doopcruise van dit bijzondere schip, met de officiële doopceremonie, kunnen aankondigen,” aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. “De zomercruises op het ms Koningsdam bieden uiteenlopende en fascinerende routes. De cruises zijn nu al zeer populair dus we raden onze gasten aan op tijd te boeken. ”

Vanuit haar thuishaven Amsterdam maakt het ms Koningsdam een reeks van 7- en 14- daagse afvaarten naar Noorwegen die de mooie landschappen en spectaculaire fjorden van het land laten zien. In augustus vaart het schip naar de Britse eilanden en IJsland waarbij ze onder andere een bezoek brengt aan de havens van Engeland, Schotland en Noorwegen. Gedurende twee 14-daagse cruises in juni en september kunnen gasten een reis naar de Baltische Staten maken, waarbij historische en culturele plaatsen worden aangedaan in Denemarken, Duitsland, Estland, Rusland, Finland en Zweden.

De herfst- en winterroutes van het ms Koningsdam worden aankomende maanden bekend gemaakt.

Boek je MS Koningsdam cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

3″]

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.