Cruisereiziger
Bouw

Luxe Oase voor gasten op Seven Seas Explorer

EXP.MainPool_SevenSeas_SMRederij Regent Seven Seas Cruises presenteerde voor de gloednieuwe Seven Seas Explorer (juli 2016) het zwembaddek.  Het indrukwekkende zwembad omringd door een teakhouten dek, vormt het middelpunt van de Oase met lounge banken en ronde ligbedden. Geïnspireerd door de luxueuze zwambaden van exclusieve boutique hotels, samen met Aziatische en Caribische elementen, is de Oase op dek 11 de ideale intieme plaats om te ontspannen, zwemmen en genieten van de vergezichten. Met teak, natuursteen en luxe marmer geeft het design van het zwembad een modern gevoel van welkom. Het zwembad biedt bovendien een ondiep gedeelte om pootje te baden. Daarnaast zijn er twee hottubs om in bij te komen na een intensieve dag. Lichte gordijnen maken het mogelijk om afgescheiden gedeelten te creëren voor privacy. Nabij de Oase bevindt zich een Pool Grill waar het mogelijk is om te ontbijten, lunchen en een lekkere snack te halen.

“Het zwembad en sport dekken zijn pure verwennerij voor gasten op de Seven Seas Explorer,” zegt Jason Montague, president en chief operating officer voor Regent Seven Seas Cruises. “Tillberg Ontwerp creëerde een mooie outdoor oase waar gasten kunnen genieten van vele recreatieve activiteiten, genietend van een adembenemend panoramisch uitzicht, of geniet van het in de buitenlucht gastronomisch dineren in een luxe die past bij ‘s werelds meest luxueuze schip.”.

Het sport en zonnedek bevindt zich op dek 12. Sportliefhebbers kunnen shuffleboard spelen, putten, hun golfswing oefenen bij een van de golfnetten, bocce spelen, paddle tennis spelen of een rondje doen op de joggingbaan.

De eerste reis van de all-suite Seven Seas Explorer is een 15 daagse cruise van Monte Carlo naar Venetië met vertrek op 20 juli 2016. Het schip blijft in het inaugurele seizoen in Europa voordat het in december vanuit Miami cruises gaat maken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger