Cruisereiziger
Eten en drinkenSpecialiteitenrestaurant

Seabourn start samenwerking Michelin-sterren kok Thomas Keller

thomas keller
Thomas Keller

Seabourn gaat samenwerken met de Amerikaanse chef Thomas Keller. Hij is samen met twee anderen verantwoordelijk voor twee drie-Michelin sterren restaurants en een één ster restaurant. Dit jaar zal Keller zijn kennis van de Franse en Amerikaanse keuken delen met Seabourn. Een groot aantal nieuwe gerechten, variërend van voorgerechten tot desserts voor de verschillende restaurants op Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest zullen door hem ontwikkeld worden. Aan het begin van de herfst zijn de gerechten beschikbaar op de menukaart.

Daarnaast introduceert Seabourn in samenwerking met Thomas Keller een nieuw specialiteitenrestaurant op de Seabourn Quest volgend jaar lente. Dit restaurant wordt bovendien op alle schepen van de vloot beschikbaar en ook op de twee nieuwe schepen, de Seabourn Encore in 2016 en Seabourn Ovation in 2018.

Keller zal zijn expertise en visie verder inzetten op alle culinaire aspecten bij Seabourn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger