Fotoreportage: Regal Princess in Rotterdam

Het nog geen jaar oude schip Regal Princess bracht vandaag een bezoek aan Rotterdam. Ze maakt momenteel een cruise waarbij ze 15 april gestart is in Fort Lauderdale en eindigt op 2 mei in Kopenhagen. De Regal Princess vertrekt om twaalf uur vannacht richting Hamburg. Met de Spido was het mogelijk een rondvaart te maken.  Bedankt aan onze fotografen Patrick, Frank, Harm en Marco!


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.