World Class bar geïntroduceerd op Solstice schepen Celebrity Cruises

Celebrity Cruises heeft op de Celebrity Eclipse de World Class Bar toegevoegd tijdens een droogdok. De World Class Bar biedt elegante cocktails met een vleugje show. De bar is toegevoegd op dek 5 in plaats van de Molecular Bar. Voor de zomer worden alle Solstice klasse schepen voorzien van de World Class Bar. Celebrity Cruises werkt samen met drankleveranvcier Diageo, bekend van het whiskeymerk Johnnie Walker. De nieuwe bar heeft een modern uiterlijk met neutrale kleuren. De flessen achter de bar zijn verlicht.

Tijdens het droogdok ontving de Celebrity Eclipse kleine interieur verbeteringen, Slush (ijsdrankjes bij het zwembad), Gastrobar (bier bar) en suite-only restaurant Luminae.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.