Cruisereiziger
Bestemmingen

Cruise & Maritime Voyages naar Franse cruisemarkt

AzoresDe kleine Britse cruisemaatschappij Cruisee & Maritime Voyages (CMV) heeft aangekondigd dat hun schip MS Azores (16.144 ton, 550 passagiers) gecharterd gaat worden door Rivages du Monde, een Parijse cruise en tour operator. Vanaf de zomer van 2016 gaat het schip onder de naam Astoria varen. Direct na het zomerseizoen 2015 verandert de naam van het schip. Ze vaart onder de nieuwe naam een aantal cruises voor de rederij Cruise & Maritime Voyages. Voor het Franse seizoen cruist de Astoria vanaf 11 mei 2016 naar Noord-Europa, de Adriatische en de Middellandse Zee. Afvaarten zijn vanaf Le Havre, Duinkerke, Oostende (België), Bordeaux en Marseille. Ze zal 14 cruises maken voor de Franse markt.

Christian Verhounig, directeur van CMV zegt, “We willen ons graag meer op de internationale markt positioneren en zijn verheugd dat we een partnerschap  aan gaan met een van de meest gewaardeerde Franse vakantie aanbieders. We geloven dat door de naamsverandering het schip meer aansluit bij ons andere kleinere schip, de Astor (600 passagiers) dit in contrast met onze wat grotere schepen, de Marco Polo en de Magellan.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger