Grootste cruiseschip ter wereld Allure of the Seas gearriveerd in Europa

Woensdagochtend is het grootste cruiseschip ter wereld Allure of the Seas, voor de eerste keer sinds haar vertrek in 2010 vanaf de bouwwerf in Turku (Finland), in Europa gearriveerd. Om 08:00 uur meerde het 6.296 passagiers tellende cruiseschip van Royal Caribbean International aan in de Spaanse stad Malaga. Het is de eerste stop tijdens een transatlantische cruise van 13 dagen vanuit Fort Lauderdale met als eindbestemming Barcelona, waar het vrijdag zal arriveren.

Na een dokbeurt bij het Spaanse Navantia zal de Allure of the Seas een zomer lang cruises maken vanuit Barcelona. Voornamelijk acht daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Italië), Civitavecchia en Napels. Op 25 oktober 2015 verlaat de Allure Europa weer om naar Fort Lauderdale terug te keren waar ze 6 november arriveert.

Nieuwsgierig naar de Allure of the Seas? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.