Grootste cruiseschip ter wereld Allure of the Seas gearriveerd in Europa

Woensdagochtend is het grootste cruiseschip ter wereld Allure of the Seas, voor de eerste keer sinds haar vertrek in 2010 vanaf de bouwwerf in Turku (Finland), in Europa gearriveerd. Om 08:00 uur meerde het 6.296 passagiers tellende cruiseschip van Royal Caribbean International aan in de Spaanse stad Malaga. Het is de eerste stop tijdens een transatlantische cruise van 13 dagen vanuit Fort Lauderdale met als eindbestemming Barcelona, waar het vrijdag zal arriveren.

Na een dokbeurt bij het Spaanse Navantia zal de Allure of the Seas een zomer lang cruises maken vanuit Barcelona. Voornamelijk acht daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Italië), Civitavecchia en Napels. Op 25 oktober 2015 verlaat de Allure Europa weer om naar Fort Lauderdale terug te keren waar ze 6 november arriveert.

Nieuwsgierig naar de Allure of the Seas? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)