Norwegian Cruise Line wijzigt shows op Norwegian Escape en Norwegian Getaway

For the Record: The Brat Pack
For the Record: The Brat Pack

Norwegian Cruise Line heeft een aantal wijzigingen aangekondigd in haar entertainmentaanbod aan boord van haar cruiseschepen Norwegian Escape en Norwegian Getaway.

Vanaf 16 april 2016 zal de show ‘For the Record: The Brat Pack’ gratis te zien zijn in het Escape Theater aan boord van de Norwegian Escape. De rederij heeft hiertoe besloten vanwege de populariteit van deze musical. For the Record is een Hollywood avond met klassieke soundtracks van tienerfilms van John Hughes uit de jaren ’80 zoals Sixteen Candles, The Breakfast Club, Weird Science, Pretty in Pink en Ferris Bueller’s Day Off.

Tot de start van ‘For the Record’ zal de a capella groep Vocal Overdrive optreden in het Escape Theater. In hetzelfde theater zal conform planning ook de Broadway hit After Midnight te zien zijn. In The Supper Club, waarvoor een toeslag moet worden betaald, zal vanaf 9 april een nieuwe show worden vertoond.

De Broadway muscial ‘Million Dollar Quartet’ stopt op 5 maart op de Norwegian Escape en verhuist naar de Norwegian Getaway (op 15 mei). De musical gaat over een avond in een opnamestudio met Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Johnny Cash.  De Million Dollar Quartet vervangt de musical Legally Blonde die voor het laatst op 30 april is te zien aan boord van de Norwegian Getaway. In de tussentijd toont Vocal Overdrive haar zangkunsten aan de passagiers. Cruisereizigers kunnen op de Norwegian Getaway blijven genieten van Burn the Floor.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!