Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

AIDAaura maakt extra cruises in Noord-Europa

AIDAauraVanwege meer vraag naar cruises in Noord-Europa dan in de Middellandse Zee heeft AIDA Cruises de AIDAaura verplaatst. Het schip zal aanstaande zomer 2016 in plaats van Palma de Mallorca cruises maken vanuit het Duitse Kiel.  Er zijn 21 nieuwe cruises beschikbaar naar bestemmingen in de Oostzee, Noorwegen, IJsland en Groenland, van twee dagen tot 21 dagen lang.

De AIDAaura start op 30 april 2016 richting Hamburg vanuit Palma de Mallorca. Deze cruise bevat veel zeedagen en daarom wordt een exclusief aan boord programma aangeboden onder de naam “AIDA pur”. Bovendien ontmoet de AIDAaura een paar andere schepen uit de vloot. Bij vertrek zijn ook de AIDAcara en de AIDAstella in Palma de Mallorca. Daarna ontmoet de AIDAaura de gloednieuwe AIDAprima bij de kust van Hoek van Holland om daarna gezamenlijk op 7 mei 2016 de stad Hamburg binnen te varen. Bovendien viert op 7 mei Hamburg haar 827e Hafengeburtstag.

Vanaf 7 mei 2016 maakt de AIDAaura diverse cruises. Hoogtepunt wordt de cruise van 30 juli 2016 wanneer ze een reis maakt naar Groenland. Voor AIDA Cruises is dit bezoek de allereerste maal.

Daarnaast zijn er twee of vierdaagse probeercruises ingepland in mei, juni en september vanaf Kiel. De tweedaagse trips gaan naar Kopenhagen. De vierdaagse cruises bezoeken Kopenhagen met of Gothenburg of Oslo.

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)