Korte cruise Ovation of the Seas van Southampton naar Rotterdam en terug

Zoals eerder gemeld, ontvangt Rotterdam op 15 april bezoek van de gloednieuwe Ovation of the Seas. Nu is bekend geworden dat dit de allereerste reis is met betalende cruisepassagiers. De Ovation of the Seas vertrekt op 14 april uit Southampton en komt de volgende dag om 11:00 uur aan in Rotterdam. ’s Middags om 18:00 uur vertrekt het schip richting zee en zal daar een dag doorbrengen om op 17 april terug te keren naar Southampton.

De Ovation of the Seas is donderdag 18 februari 2016 uitgedokt bij de Meyer Werft in Papenburg waar de laatste hand wordt gelegd aan de afbouw van het schip.

Boekingen zijn momenteel alleen mogelijk via: Royal Caribbean of bij

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.