Korte cruise Ovation of the Seas van Southampton naar Rotterdam en terug

Zoals eerder gemeld, ontvangt Rotterdam op 15 april bezoek van de gloednieuwe Ovation of the Seas. Nu is bekend geworden dat dit de allereerste reis is met betalende cruisepassagiers. De Ovation of the Seas vertrekt op 14 april uit Southampton en komt de volgende dag om 11:00 uur aan in Rotterdam. ‘s Middags om 18:00 uur vertrekt het schip richting zee en zal daar een dag doorbrengen om op 17 april terug te keren naar Southampton.

De Ovation of the Seas is donderdag 18 februari 2016 uitgedokt bij de Meyer Werft in Papenburg waar de laatste hand wordt gelegd aan de afbouw van het schip.

Boekingen zijn momenteel alleen mogelijk via: Royal Caribbean of bij

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)