Ovation of the Seas op 15 april naar Rotterdam

Ovation of the Seas
Ovation of the Seas

Rotterdam kan zich dit jaar opmaken voor de ontvangst van de twee nieuwste cruiseschepen van Royal Caribbean. Naast de Harmony of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld en het derde schip uit de Oasis-klasse, op 24 mei zal ook de Ovation of the Seas (167.800 brutoton) zich laten zien in de havenstad. Op 15 april maakt het derde schip uit de Quantum-klasse, dat momenteel in aanbouw is op de Meyer Werft in Papenburg, een stop aan de Wilhelminakade van 11:00-18:00 uur. Dat heeft Cruise Port Rotterdam op haar facebookpagina bekendgemaakt. Na Rotterdam zet de Ovation of the Seas koers naar Southampton, waarvandaan het op 17 april vertrekt voor een 6-daagse cruise naar Frankrijk en Belgie. Aansluitend staat vanuit Southampton een 8-daagse cruise naar Frankrijk en Spanje op het programma.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!