Cadeautip aan boord: Lego cruiseschip MSC Meraviglia van MSC Cruises

lego op preziosaSinds kort zijn op de MSC Preziosa en de MSC Fantasia unieke LEGO bouwdozen beschikbaar van het cruiseschip MSC Meraviglia.  MSC Cruises UK meldt dat de Lego-sets over de gehele vloot beschikbaar komen.

De MSC Meraviglia wordt momenteel gebouwd in St. Nazaire bij STX Frankrijk. Op het schip komt net als op de andere MSC Cruises schepen een LEGO playroom voor kinderen van 3-6 jaar. MSC Cruises en LEGO hebben sinds 2014 een samenwerkingsverband.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.