Nieuwe culinaire activiteit ‘Cook My Catch’ tijdens Alaska cruises Princess Cruises

King Salmon Princess CruisesPrincess Cruises heeft een drietal nieuwe activiteiten toegevoegd aan haar ‘North to Alaska’ programma in 2016, dat passagiers authentieke ervaringen op culinair, educatief en entertainment gebied tijdens cruises in Alaska aanbiedt. Daarvoor werkt de Amerikaanse rederij samen met lokale experts. Cruisereizigers hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens enkele nieuwe visexcursies, zowel tijdens de cruise (in de havens van Juneau en Ketchikan) als bij een landtour (Kenai Princess Wilderness Lodge en Copper River Princess Wilderness Lodge), hun eigen vangst mee te nemen en zelf te kiezen hoe deze moet worden bereid door het culinaire team van Princess (‘Cook My Catch’).

Verder kunnen cruisetour passagiers een interactieve presentatie bijwonen van bergbeklimmers die de Denali hebben bedwongen. Na de show in het McKinley Princess Wilderness Lodge kunnen gasten buiten een oud vliegtuig bekijken vergelijkbaar met die gebruikt werd om klimmers te vervoeren van en naar het basiskamp. Ten slotte kan er ook gekozen worden voor een ontmoeting aan boord met Skagway’s nieuwste sledehonden. Gasten kunnen in contact komen met de dieren, foto’s maken en de trainers van de honden spreken. Het programma is beschikbaar tijdens 120 Alaska cruises in 2016 op de Crown Princess, Star Princess, Ruby Princess, Island Princess, Coral Princess en Grand Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!