10 perfecte scores op rij voor MS Eurodam

001 Eurodam Helsinki
MS Eurodam in Helsinki

En dat is 10! Het cruiseschip MS Eurodam van Holland America Line heeft voor de 10e opeenvolgende keer een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De inspectie vond plaats op zondag 20 maart voorafgaand aan een nieuwe 7-daagse cruise naar de Caribbean vanuit Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida. Vorig jaar oktober 2015 verbrak het MS Eurodam al het record van de rederij door 9 keer op rij een score van 100 te behalen. ‘Onze hardwerkende officieren en bemanning van het schip hebben de lat voor succes nog hoger gelegd. We zijn trots op hun toewijding om elke keer naar perfectie te streven.’

Cruises op de Eurodam zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUI

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.