Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

AIDAmar eerder naar Amsterdam wegens aanslagen Brussel

AIDAmar - copyright NDR: Felix Meschede
AIDAmar – copyright NDR: Felix Meschede

Vanwege de aanslagen in Brussel dinsdag heeft AIDA Cruises besloten om de stop van haar cruiseschip AIDAmar woensdag 23 maart 2016 in Zeebrugge te annuleren. In samenspraak met eigen en externe veiligheidsexperts is de situatie bekeken en besloten tot deze stap. In plaats daarvan zal het doorvaren naar Amsterdam waar het een dag eerder dan gepland rond 17:00 uur zal arriveren. Het schip zou oorspronkelijk donderdag om 12:00 uur aanmeren bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Na een overnachting in de Nederlandse hoofdstad vertrekt de AIDAmar vervolgens donderdag rond middernacht naar haar eindbestemming Hamburg. De AIDAmar is bezig aan een 8-daagse Noord-Europese cruise.

“De veiligheid van gasten en bemanning heeft bij AIDA Cruises ten alle tijde de hoogste prioriteit”, aldus Aida Cruises.  Of Aida op toekomstige routes veranderingen zal doorvoeren, is niet bekend. Dat zal per cruise worden besloten.

Cruises op de AIDAmar zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger