AIDAmar eerder naar Amsterdam wegens aanslagen Brussel

AIDAmar - copyright NDR: Felix Meschede
AIDAmar – copyright NDR: Felix Meschede

Vanwege de aanslagen in Brussel dinsdag heeft AIDA Cruises besloten om de stop van haar cruiseschip AIDAmar woensdag 23 maart 2016 in Zeebrugge te annuleren. In samenspraak met eigen en externe veiligheidsexperts is de situatie bekeken en besloten tot deze stap. In plaats daarvan zal het doorvaren naar Amsterdam waar het een dag eerder dan gepland rond 17:00 uur zal arriveren. Het schip zou oorspronkelijk donderdag om 12:00 uur aanmeren bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Na een overnachting in de Nederlandse hoofdstad vertrekt de AIDAmar vervolgens donderdag rond middernacht naar haar eindbestemming Hamburg. De AIDAmar is bezig aan een 8-daagse Noord-Europese cruise.
“De veiligheid van gasten en bemanning heeft bij AIDA Cruises ten alle tijde de hoogste prioriteit”, aldus Aida Cruises.  Of Aida op toekomstige routes veranderingen zal doorvoeren, is niet bekend. Dat zal per cruise worden besloten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.