Dream Cruises presenteert boegschildering Genting Dream

GentingDream-fill-600x337
Genting Dream

De eerste Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises heeft de boegschildering gepresenteerd van haar toekomstige eerste nieuwe cruiseschip Genting Dream. De kleurrijke creatie is afkomstig van de Chinsese kunstenaar Jacky Tsai en heet ‘Voyage of a Lover’s Dream’, gebaseerd op een liefdesverhaal dat zich afspeelt in een surrealistische wereld tussen een zeemeermin en een astronaut.

De Genting Dream (151.300 brutoton) wordt momenteel gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg. Het schip wordt dit najaar overgedragen aan de rederij. Het schip is 335 meter lang, 39,7 meter breed en kan een snelheid bereiken van 23 knopen. Ze is speciaal ontworpen voor de snel groeiende Aziatische cruisemarkt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.