Seabourn onthult signature restaurant ‘The Grill by Thomas Keller’

The Grill by Thomas Keller - dining roomSeabourn, ’s werelds beste luxe cruisemaatschappij, heeft beelden vrijgegeven van haar nieuwe signature restaurant: ‘The Grill by Thomas Keller’. Deze wordt in mei 2016 aan boord van het schip Seabourn Quest gelanceerd en serveert verfijnde gerechten. Het menu en het interieur zijn geïnspireerd op het klassieke Amerikaanse eethuis. The Grill is het resultaat van een exclusieve samenwerking voor Seabourn tussen driesterren Michelinchef Thomas Keller en topontwerper Adam D. Tihany.

“We zijn blij dat we konden rekenen op onze partner Chef Keller om onze gasten een subliem diner te bieden tijdens hun reis met Seabourn,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “The Grill by Thomas Keller, dat een gloednieuw interieur kreeg van Adam D. Tihany, zal onze reeds bekroonde keuken naar nieuwe hoogtes brengen.”

Het nieuwe signature restaurant zal op elk Seabourn schip te vinden zijn, ook op het allernieuwste, Seabourn Encore, waarvan de lancering gepland is voor komende december. Restaurant 2 aan boord van de huidige vloot wordt hiermee ingeruild voor ‘The Grill by Thomas Keller’. De ruimtes worden volledig gerestyled. Te beginnen met Seabourn Quest in april, gevolgd door Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey tijdens geplande droogdokperiodes. Op Seabourn Ovation zal ‘The Grill by Thomas Keller’ al vanaf de ingebruikname in de lente van 2018 beschikbaar zijn.

Dankzij het sfeervolle interieur, ontworpen door Adam D. Tihany, kunnen de gasten tijdens hun diner nóg meer genieten. In The Grill beleven ze een unieke ervaring in een intieme omgeving met een stijlvolle, warme touch. Op de schepen van de Odyssey-klasse wordt het design gekenmerkt door gebogen lijnen, die ook in de luxueuze lederen banken en draaibare stoelen met bruin leder terug te vinden zijn. De houten versieringen in boogvorm in het plafond verwijzen naar een luxe jacht. De bar is een combinatie van een metalen net met bovenaan elegant smaragdgroen marmer.

Chef Thomas Keller is een visionair in zijn vak en de innovatieve kracht achter The French Laundry in Yountville (Californië) en Per Se in New York. Het partnership tussen Chef Thomas Keller en Seabourn begon in 2015 en getuigt van het engagement van de luxe cruisemaatschappij om haar gasten buitengewone ervaringen te bieden. Gasten van ‘The Grill by Thomas Keller’ worden getrakteerd op een tijdloos menu met verse producten van ambachtelijke leveranciers. Denk aan Caesarsalade en ijscoupes die aan tafel worden bereid en tal van andere favorieten van fijnproevers, bijvoorbeeld kreeft Thermidor en romige spinazie, die à la carte verkrijgbaar zijn.

‘The Grill by Thomas Keller’ is dagelijks open op alle Seabourn schepen. Gasten kunnen vanaf april 2016 hun diner vooraf online reserveren voor cruises in mei op Seabourn Quest. Aangezien Seabourn all-in tarieven aanbiedt, is er geen toeslag om in The Grill te dineren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)