Passenger Terminal Amsterdam wint cruise award in Fort Lauderdale

PTA Cruiseterminal AmsterdamPassenger Terminal Amsterdam heeft in Fort Lauderdale op de Seatrade Cruise Global, werelds belangrijkste cruise conferentie, de Cruise Insight award voor ‘Best Local Initiative’ in ontvangst mogen nemen. Amsterdam staat hiermee in het rijtje van onder meer Miami, Barbados en HongKong, winnaars in één van de andere categorieën. De prijs werd toegekend vanwege het inrichten van een crew lounge in de terminal. Op het Panorama Deck (het hoogste dek in de terminal, met uitzicht over de wachtruimte en de winkeltjes) worden lounge stoelen, stroompunten, tafels en stoelen, een waterkoeler, snoepjes en gratis toegang tot WiFi aangeboden. PTA heeft hierin geïnvesteerd om de crew van de cruiseschepen gelegenheid tot ontspanning, kletsen, eten en drinken aan te bieden. Crewmembers wordt daarnaast korting aangeboden bij winkels op de Zeedijk.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)