Doop AIDAprima in Hamburg live te volgen

Zoals eerder bekendgemaakt zal de jonge 13-jarige Duits Amerikaanse actrice Emma Schweiger  de AIDAprima dopen op 7 mei 2016 in Hamburg. Tijdens de 827e Hamburger Geburtstag wordt de AIDAprima ‘s morgens vroeg feestelijk onthaald samen met de AIDAaura door talrijke bootjes. De AIDAaura meert aan bij Cruise Center Altona. De AIDAprima vaart door naar de wat verder weg gelegen nieuwe cruiseterminal Steinwerder. AIDA Cruises biedt een gratis veerpont aan vanaf Ponton Binnenhafen Süd naar de cruiseterminal zodat iedereen de AIDAprima kan bewonderen bij de terminal.

aidaprimadoop

AIDA Cruises is bovendien hoofdsponsor van de Hamburger Geburtstag dat van 5 tot en met 8 mei wordt gehouden in en rond de haven van Hamburg. Onder het motto “Erleben Sie Urlaub neu” speelt de AIDAprima de maritieme hoofdrol op de avond van 7 mei.

Ze vertrekt van Steinwerder Cruiseterminal voorbij de Landungsbrücken (ca. 20:00 uur) en komt daarna terug naar de Landungsbrücken om daar gedoopt te worden (22:00 uur). De AIDAaura zal eveneens naar deze plek gaan varen, begeleid door een lichtspektakel. De doop zal door iedereen gevolgd kunnen worden door een groot beeldscherm op de AIDAprima zelf. Na de doop vindt als laatste spektakelstuk een indrukwekkend vuurwerk plaats (22:30 uur).

Tv-station NDR en AIDA (internet: taufe.aida.de) zenden de doop live uit van 21:30-22:45 uur.

De AIDAprima vaart het gehele jaar achtdaagse cruises vanaf Hamburg én Rotterdam. Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)