Nieuwe Peppa Pig ruimtes aan boord van Costa Diadema

Peppa PigCosta Cruises heeft bekendgemaakt dat haar vlaggenschip Costa Diadema het eerste cruiseschip is met nieuwe binnen- en buitenruimtes die volledig zijn gewijd aan Peppa Pig, een ster uit een tekenfilmserie die in meer dan 180 landen wordt uitgezonden en in 40 talen wordt vertaald. Een apart gedeelte van de Squok Club, de kinderclub van Costa Cruises, is volledig ingericht op de verhalen van Peppa met heuvels van groen gras, huizen, bomen, ballonnen, Peppa, haar broertje George en al hun vrienden. In dit gebied kunnen kinderen zich vermaken met tal van themaspelletjes waaronder kaarten en puzzels.

Het gedeelte van het buitenzwembad dat is gereserveerd voor kinderen is opnieuw ontworpen op basis van het piratenthema. Er kan worden gespeeld met Peppa en George in Opa Pig’s boot op een schateiland met vuurtoren en palmbomen. Verder worden er speciale evenementen georganiseerd zoals een meet & greet met de karakters van Peppa, een speurtocht geïnspireerd op een aflevering, tekenen en schilderen en een lunch met Peppa in het hoofdrestaurant. Ten slotte worden alle kinderen uitgenodigd voor Peppa’s piratenfeestje in de discotheek, waarbij met Peppa in piratenkostuum kan worden gedanst.

De nieuwe Peppa Pig ruimtes, die tot stand komen in samenwerking met het pretpark Leolandia en Entertainment One, worden deze zomer op nog 9 andere cruiseschepen uit de vloot van Costa Cruises gecreëerd. De ruimtes zullen per schip anders zijn ingericht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!