Royal Caribbean voorziet gehele vloot van high-speed internet service VOOM

VOOMVanaf heden maakt Royal Caribbean International de high-speed internet service VOOM beschikbaar op alle 24 cruiseschepen in haar vloot. VOOM zorgt ervoor dat alle passagiers van Royal Caribbean International altijd verbonden zijn om hun favoriete muziek, films en TV shows te streamen of hun belevenissen in real-time te delen met het thuisfront en volgers bijvoorbeeld via Instragram of Snapchat of video gesprekken via FaceTime of Skype.

‘’VOOM zorgt voor revolutionaire ervaringen aan boord voor de gasten alsmede de crew. Het is echt een doorbraak voor de industrie’’ aldus Michael Bayley, President & CEO van Royal Caribbean International. Hij vervolgt ‘’Alles wat onze gasten en crew thuis online doen, kunnen ze nu ook doen aan boord van al onze schepen en over de hele wereld’’.

De Amerikaanse rederij kan over de gehele breedte en lengte van het schip meer bandbreedte aanbieden door een combinatie van Wi-Fi providers. De verbeteringen zorgen voor ten minste twee keer sneller internet als voorheen. Er kan aan boord worden gekozen voor twee opties:

  • Surf , voorziet passagiers van de mogelijkheid om op het internet te surfen, in contact te blijven met het thuisfront via e-mail en het delen van vakantie foto’s op social media. Surf pakketten zijn verkrijgbaar vanaf $12.99 per apparaat per dag met de optie om meerdere apparaten toe te voegen voor een voordeliger tarief. Familie pakketten, 5 apparaten of meer, starten al bij $8.99 per apparaat per dag.
  • Surf and Stream is ideaal voor gasten die meer willen dan alleen e-mailen of contact houden via de sociale media maar graag de mogelijkheid willen om films en muziek te streamen van bijvoorbeeld Netflix of Spotify. Dit pakket is beschikbaar voor $17.99 per apparaat per dag. Meerdere apparaten kunnen worden toegevoegd met korting en familie pakketten, 5 pakketten of meer, starten al bij $11.99 per apparaat per dag.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!