Eerste cruise Empress of the Seas vanuit nieuwe thuishaven Miami

Empress of the Seas
Empress of the Seas

Na een 50 miljoen dollar kostende renovatie vertrekt vrijdag het cruiseschip Empress of the Seas van Royal Caribbean International vanuit haar nieuwe thuishaven Miami voor haar eerste cruise met twee stops op de Bahama’s, Royal Caribbean’s prive-eiland CocoCay en Nassau. Het schip zal daarna korte cruises van 4 en 5 nachten maken van Miami naar Nassau, Cozumel en Costa Maya (Mexico), Grand Cayman en Key West (Florida), waarbij men langer verblijft op elke bestemming. Tijdens enkele 6-daagse routes zal er een overnachting zijn in Cozumel.

Empress of the Seas biedt na de upgrade aan boord diverse Royal Caribbean kenmerkende faciliteiten zoals een klimmuur, nieuwe zwembaden en whirlpools, een uitgebreide spa en het jongerenprogramma Adventure Ocean (inclusief). Op de Empress zijn ook diverse (bekende) eetgelegenheden te vinden zoals het buffetrestaurant Windjammer Cafe en de steakhouse Chops Grille. Aanvullend is op het schip VOOM, het snelste internet op zee, beschikbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.