Nieuwe cruiseschepen voor Royal Caribbean en Celebrity Cruises

Royal Caribbean Cruises heeft bekendgemaakt dat het een intentieverklaring heeft getekend met de Franse scheepswerf STX France voor de bouw van zowel een vijfde cruiseschip in de Oasis-klasse voor Royal Caribbean International als twee aanvullende cruiseschepen in de Edge-klasse voor Celebrity Cruises. Oplevering van het Oasis-klasse schip staat gepland in 2021. De twee Edge-klasse schepen zullen in 2021 en 2022 gereed zijn. De verwachting is dat de definitieve contracten in het laatste kwartaal van dit jaar gereed zullen zijn.

‘De Oasis-klasse schepen hebben elke keer boven verwachting gepresteerd. De warme ontvangst van Harmony of the Seas is het bewijs dat met het uitbreiden van deze klasse schepen de uitstekende resultaten voor ons merk worden voortgezet’, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises: ‘Ondanks dat ons eerste schip in de Edge-klasse pas over twee jaar wordt opgeleverd is de interesse in deze nieuwe klasse enorm. De Edge-klasse zal zich bewijzen als de nieuwe generatie van stijl en design’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​